UNIKÁTNÍ BIO-KOMPLEXY

Bio-komplexy "ZDRAVÝ SAD", "EKOBERIN" a "ŽIVÁ ŠŤÁVA" nemají na světě obdobu.

Podrobné informace o bio-komplexech

 

Ve stručnosti:

"ZDRAVÝ SAD"


je ekologický a absolutně bezpečný přípravek na ošetření a udržování dobré vitality rostlin, a následně i na jejich odolnost proti škůdcům a nemocem.

Tento bio-komplex, stejně jako „Ekoberin“, je vynálezem manželů Vjačeslava Semjenoviče a Taťjany Vladislavovny Kovalenko, vědců a lékařů z Petrohradu.

„Zdravý sad“ ovlivňuje rostliny tak, že dochází k vybalancování uhlovodanů a bílkovin v buněčné šťávě. Tím lze předejít mnoha onemocněním a podpořit větší tvorbu hmoty. Hlavně listy se stávají pro hmyz nechutnými, neboť ten si vybírá především uhlovodanovou potravu. Přípravek působí na průběh biochemických procesů a již během vegetace dokáže ovlivnit snížení obsahu jedu a nadbytku nitrátů v plodech.

„Zdravý sad“ je důležitý také pro zahrádkáře mající své zahrádky poblíž měst. Tito zahrádkáři se domnívají, že je jejich úroda čistá, protože nepoužívají chemikálie. Tak tomu bohužel není, protože i 100 km od velkého města je půda kontaminována tím, co doletí na velké vzdálenosti s mraky a deštěm. To vše se usadí na rostlinách. I pěstování ve skleníku pomůže jen částečně, neboť srážky se dostanou do půdy. Východiskem je ošetření sadu a záhonků ještě během vegetační periody a pak namáčení ovoce, zeleniny, bobulek a bylin před jejich použitím.


„EKOBERIN“


je prostředek nastolení rovnováhy jakéhokoliv živého organizmu. Jeho aplikace (v rámci ozdravného programu WHO „CINDI-Children“) dětem a těhotným ženám přispělo ke zmenšení poruch nervové soustavy novorozenců až třikrát, onemocnění dětí kašlem, rýmou, dalšími sezonními nemocemi a ekzémem až dvakrát.

15 let výzkumu a testů dovolují prohlásit, že „Ekoberin“ má následující účinky:

  • má ochranné účinky při nepříznivých ekologických podmínkách včetně znečištění chemickým průmyslem, surovou ropou a nikotinem;
  • zvyšuje odolnost organizmu proti vysokému slunečnímu radiačnímu fónu (dávka ozáření), což je aktuální v podmínkách tenké atmosférické ozonové vrstvy;
  • minimalizuje vliv stresů na organizmus;
  • zlepšuje psychomotorickou samoregulaci (zlepšení obratnosti a posílení fyzické zdatnosti);
  • podporuje činnost jater, střev, ledvin a endokrinní soustavy, které jsou pro zneškodňování toxinů v organizmu nejdůležitější;
  • omlazuje pokožku, zvyšuje její elastičnost, obzvlášť když se ošetření provádí ledovými kostkami s „Ekoberinem“.

Vědci Petrohradské lesnické akademie a Agro-fyzikálního institutu provedli experiment ohledně vlivu „Ekoberinu“ na rostliny. Výzkum se týkal zvýšení odolnosti ječmene proti ultrafialovému ozáření vysoké intenzity (model „ozonové díry“) pomocí „Ekoberinu“. V epidermu rostlin, zalévaných pracovním roztokem, se shromažďovaly fenolické sloučeniny, aktivně pohlcující UF záření, čímž chránily chlorofylové látky před zničením.

 

Vědci vyvinuli prostředek „Ekoberin" jako „ekologický deštník“ pro jakékoliv biologické organizmy této planety.

 

Zalévaní a postřik rostlin roztokem „Ekoberin“:

  1. Snižuje vliv horka, nadbytečného vlhka a zimy na organizmus rostlin.
  2. Zvyšuje odolnost rostlin vůči UF záření vysoké intenzity.
  3. Chrání rostliny před chemickými a ropnými látkami. Na půdě kontaminované ropou a jejími produkty zabezpečuje klíčivost o 51,5 % vyšší, růst a vitalitu těchto rostlin o 89,3 %.

Použití vodního roztoku “Zdravého sadu“ a „Ekoberinu“ dohromady umožňuje nejen využití jejich specifických vlastností, ale i zvýšení efektivity jejich účinnosti pro ekologicky čisté pěstování zemědělské produkce.

Vzhledem k absolutní bezpečnosti "Ekoberinu" je možné používat ho nezávisle na vegetační fázi a termínu sklizně, stejně jak i na lunárních obdobích (kromě novoluní a úplňku +- 2 dny)

 

„ŽIVÁ ŠŤÁVA“


harmonizuje lidský organismus, obnovuje přirozenou mezimolekulární strukturu rostlin, chrání vitamíny v čerstvě vylisovaných šťávách a zlepšuje kvalitu nálevů při konzervaci rostlinných produktů.

„Živá šťáva“, složena z vysoce očištěného granulovaného cukru, strukturovaného minerálně-rostlinnými složkami ekologicky čistých rostlin:

  • podporuje regeneraci a očistu organismu a jeho přizpůsobení se nepříznivým vlivům;
  • zvyšuje fyzické a duševní schopnosti – podporuje obnovu sil po cvičení a fyzické práci, optimizmus a duševní pohodu;
  • navrací rostlinným nápojům biologické vlastnosti čerstvě vylisované šťávy; zlepšuje kvalitu kvašených či konzervovaných rostlinných produktů, např. nálevu kvašených rajčat, zelí, okurek a jablečného octu;
  • pomáhá sadařům vypěstovat zdravější a chutnější plody.
Vědcům z Petrohradu se podařilo objevit způsob, jak obnovit v jakékoliv rostlinné tekutině její původní biologické vlastnosti. Na povrch granulí vysoce očištěného cukru „Živé šťávy“ se jim podařilo přenést přirozenou strukturu energie mezimolekulárních vazeb ekologicky čistých rostlin.

V praxi to znamená, že přimícháním připraveného roztoku „Živé šťávy“ do ošetřovaného produktu dochází k elektrické reakci s jeho tekutou složkou. Ve výsledku se struktura energie mezimolekulárních spojení „Živé šťávy“ přenáší vodíkovými můstky do tekutiny obsahující informaci o své původní struktuře. Díky této „paměti“ jsou mezimolekulární vazby uspořádány a stabilizovány do původního stavu.

Přínos desetidenního užívání „Živé šťávy“ po jedné sklenici dvakrát denně dle výzkumu vědců Petrohradské lékařské akademie postgraduálního vzdělávání:

  1. snižuje zánětlivost a krvácení dásní;
  2. zvyšuje úroveň průtoku krve mozkem;
  3. navrací svěžest, optimizmus a sílu po fyzické i duševní námaze;
  4. obnovuje střevní mikroflóru a žaludeční sliznice;
  5. normalizuje exponenty nelineární analýzy (NLS) nadledvinek, mozku, jater a žlučníku;
  6. snižuje intoxikaci organizmu odstraněním homotoxinů (choroboplodné jedovaté látky);
  7. normalizuje imunitu;
  8. zlepšuje chuť šťávy.
Řadit podle 
Výrobce 






YTkzNGUzM