VAKS PRO SKLADOVÁNÍ POTRAVIN

VAKS systém je praktický patentovaný vynález
pro skladování a konzervaci potravin

VAKS se výborně uplatní při:

  • konzervování ovoce, zeleniny, bobulí, šťáv a skladování potravin při teplotě 3-5 Co;
  • skladování sušeného ovoce, sypkých potravin a semínek (mouka, pohanka, slunečnice apod.), koření a potravin, které aktivně pohlcují a vydávají pachy;
  • při skladování sýrů a mléčných výrobků, neboť zde dochází ke značné ztrátě bílkovin, produkty kvasí, hořknou a objevuje se na nich i plíseň;
  • ochraně před hmyzím napadením (brouci, moli, roztoči,…);
  • uchování čerstvosti a chuti chleba, zamezuje jeho vysušení či plísni v případě vlhkosti;
  • skladování kávy a čaje, které se prodávají ve vakuových baleních - po rozbalení umožňuje použití systému VAKS zachovat chuť i aroma;
  • skladování technických tekutin a preparátů, které za přístupu vzduchu schnou, jako například barvy, lepidla apod. - v tomto případě je zde pouze jediný „problém“- víčko se již dále nedá používat k uchování potravin; důležité také je, aby se skladovaná tekutina nedostala na víčko, čímž by ho mohla neznehodnotit.

Více o systému VAKS

Řadit podle 
Výrobce 






YjBkZTUyY